2014 Haziran Ataması Yapılacak mı?

Yerel seçimler Mart’ta olacak. Bir sonraki atama da geçmiş yılları baz aldığımızda Haziran’da olması beklenen bir atama; fakat yerel seçimlerden sonra olacağı tahmin edilen bir atama. Yani köprüden sonra yapılması tahmin edilen bir atama.

Normalde bir daha Şubat ataması yapmayacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı ve Hükümet sözcüleri, bu yıl Şubat atamasında 10 binlik alım yaptılar. Nedeni elbette seçimler. Seçim bolluk bereket, atama getirir 🙂 Seçimden sonra ise bunu alabilmek çok zordur, zira diller net, bıçak gibi keskin açıklama yapmaya başlar.

Bence Haziran ataması ihtimali şu an için zor görülmektedir. Bununla birlikte Mart ayında bir öğretmen ataması için çalışmalar başlatılabilir. Seçimlerden önce oldu oldu yani. Belediye Seçimlerden sonra olmaz diye bir şey yok zira Cumhurbaşkanlığı seçimi de kapıda.

Şu an için daha önce de belirtmiş olduğum gibi, Haziran ataması için yapılacak, yapılmayacak vb. yönünde net bir açıklama yapmak yanlış ve asılsız olacaktır. Bunun için 2014 Haziran ataması ya da Mart ataması için çalışma yapmak, daha yerinde olacaktır. Herkese başarılar.

“2014 Haziran Ataması Yapılacak mı?” üzerine 4 yorum

  1. 10.000 kontenjanın 8.500 ü emekli olanlardır, yeni açılan kadro 1.500. martta boş kalacak kontenjanlarla beraber ek atama yapılmalıdır. https://www.kpsscini.com olarak sitenizden destek bekliyoruz. teşekkürler.

    Cevapla
    • Mart’ta atama yapılmasını bizler de destekliyoruz. Bunun için gerekli paylaşım ve yazılarımız olacaktır.

      Cevapla
  2. 10.000 kontenjanın 8.500 ü emekli olanlardır, yeni açılan kadro 1.500. martta boş kalacak kontenjanlarla beraber ek atama yapılmalıdır.

    Cevapla

Yorum yapın